docente Judith van Wakeren

Lichaam

Sacred Dance is een eenvoudige meditatieve dansvorm, die je uitnodigt om de weg van het hoofd naar het hart en naar het lijf te gaan. Door te dansen maak je contact met je lichaam en je gevoel en kom je in de ervaring van het moment.

agenda en activiteiten

Zusterschap

Samen met anderen, vrouwen en mannen, dansen we en creëren we verbondenheid, schoonheid en stilte. Door samen te dansen vallen verschillen weg en beleven we harmonie en vrede. Het evenwicht tussen het vrouwelijke en het mannelijke op kleine schaal in ieder individu, en op grote schaal in de maatschappij wordt hersteld.
De groep helpt je bij je persoonlijke groei en ontwikkeling.

Vorm

De Cirkel
De energie van de cirkel heeft magie in zich. De cirkel, waarin wij staan met al onze persoonlijke eigenschappen, symboliseert eenheid in verscheidenheid. In de cirkel hebben we allemaal dezelfde afstand tot het midden. Door het dansen in een kring maken wij mandala’s met onze lichamen. Bij zitmeditatie kun je een klank zingen of je op een mantra of je adem richten. De choreografieën van de cirkeldansen begeleiden jou bij het vinden van je innerlijke stilte.

Vrij dansen
Door je naar binnen te keren en te voelen wat zich daar beweegt en tot expressie wil komen, ontstaan jouw authentieke bewegingen.

naam orewoet

Jouw reis

Als je herkent dat de weg van het hoofd alléén dood loopt, of als je het verlangen herkent om meer vanuit jezelf te leven, of als je de ervaring kent, dat je dansend beter kunt voelen, of als je verdieping van je meditatie zoekt en verder wilt reizen naar je Ware Zelf, ga dan de Weg van de Dans!

De Weg van de Dans is de reis naar het mysterie, dat JIJ bent.

sacred dance